הכירו את סידרת Spirit של גרילי הגז של weber

סטייק

להפוך את העל האש ליותר מאשר אירוע חגיגי, ולהתחיל להכין בשרים ברמה גבוהה מתי שתרצו, במהירות, בקלות ובאיכות של מסעדה. הכירו את סידרת Spirit של גרילי הגז המעולים של weber. מדובר בסדרה ייחודית, אשר שמה דגש על טעמו של הבשר. טעמו של בשר אשר נצלה בגריל Spirit הוא מלא, עשיר וחזק, בזכות מספר מאפיינים אשר הופכים את גרילי הסדרה לייחודיים.

 

שימוש בשמנים הניגרים מהבשר כתבלינים להעשרת הטעם

כל מי שהמסתכל פעם בדוכן שווארמה על הבשר המתגלגל, ראה שהטבח אשר הכין את השיפוד, שם בראשו כמות נאה של שומן. השומן המתחמם זולג על פני כלל נתחי הבשר, ומעשיר אותם בטעמו ובריחו. בסדרות אחרות של גרילים, השומן או הופך להיות משקע קשה להסרה בתחתית הגריל, או מנוקז הרחק מהבשר. שתי האפשרויות הללו מובילות לפגיעה חמורה בטעמו של הבשר, אשר השומן הניגר יכול להעשיר ולשפר משמעותית. בסדרת Spirit, השומן לא מבוזבז כך. הוא למעשה מנוקז לנקודת איסוף ייעודית, ושם הוא ממשיך לבעבע ולחדור את הנתחים הנצלים לאיטם. כך, הטעם של הבשר אשר תצלו יהיה מיוחד ועשיר בהרבה, ויעלה אפילו על גריל במסעדה.

 

צלייה שווה של נתחים גדולים וקטנים

כאשר עורכים ארוחת בשרים על האש לכל המשפחה, אחד מהאתגרים הוא להביא אל השולחן מגוון של בשרים, ולצלות את כולם בצורה מדויקת, לא יותר מדי כך שהבשר יהיה קשה, ולא מעט כך שיהיה חי בפנים. גריל גז של סדרת Genesis מיוצר כדי לאפשר לכם צלייה מדויקת ומעולה גם של נתחי בשר גדולים ושלמים, וגם של סטייקים דקים או עבים. הגריל משלב בין עוצמת צלייה אדירה, יחד עם פיזור חום חכם במיוחד. בגריל עצמו פזורים משולשים אמייל, אשר צוברים את החום ופולטים אותו חזרה אל החלל, כך שבמקום מוקד אחד של חום משריפת הגז, יהיו לכם מוקדים רבים אשר ישפיעו על כל צדדי הנתח. נוסף על כך, כמובן שהגריל מצויד במכסה אשר יאפשר לכם לסגור בתוכו גם חתיכות בשר גדולות במיוחד, ולצלות אותם באיטיות עד להכנה מושלמת.

 

אחריות של שנים רבות קדימה

יתרון נוסף של גריל מסדרת Genesis הוא האחריות אשר מעניקה החברה עליו. למעשה, הגריל נמצא תחת אחריות במשך עשר שנים מהרגע שהגיע אליכם. עשר שנים בהם תוכלו להיות בטוחים שכל פגם יתוקן. הסיבה שהחברה מבטיחה זמן אחריות כה ארוך, היא שהגריל מיוצר כך שיהיה עמיד במיוחד, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים שיעמדו בתנאי מזג אוויר משתנים בלי פגע. הגריל ישמש אתכם גם שנים רבות קדימה, הרבה אחרי שתקופת האחריות תעבור, ויהפוך לחלק של ממש מהבית שלכם, להרחבה כלפי חוץ של המטבח. אחרי שנים של עבודה אתו, לא תזכרו כבר איך הסתדרתם בלעדיו.

שיפודי ירקות

טיפים להכנת בשר

העם היושב בציון אוהב בשר, הישראלים עומדים במקום הרביעי לעולם בצריכת בשר לנפש, כמעט כל גבר ישראלי טוען שהוא מנגליסט מומחה ובכל זאת, תמיד אפשר להשתפר, אספנו מספר טיפים להכנת בשר שיכולים לשמש אתכם לקראת הסעודה הבאה.

תזהרו עם המלח!

בחלק מהסרטונים הפופולאריים באינסטגרם אנחנו רואים את השפים הזרים ממליחים את הבשר באגרסיביות, בניגוד לבשר בחוץ לארץ הבשר בישראל מומלח עוד לפני שהוא מגיע אליכם מטעמי כשרות. הבשר הישראלי מלוח יותר ולכן אם אתם מסתמכים על מתכון שמצאתם באתר לא ישראלי אנחנו ממליצים להפחית את כמות המלח בלפחות חמישים אחוז.

המבורגר של מנצחים

מה שהופך המבורגר להמבורגר מוצלח הוא היחס בין הבשר לשומן, השפים המובילים משתמשים ביחס שנע בין 80% בשר ו-20% שומן ליחס של 70% בשר ו-30% שומן, לצרכן הביתי קצת קשה לקבוע מה היחס המדוייק בין הבשר לשומן ולכן אנו ממליצים לכם לבקש מהקצב לטחון לכם בשר צוואר, צלעות או אונטריב בפעם הבאה שאתם מעוניינים להכין המבורגר.

מרינדות ובשרים

אנטריקוט, סינטה ופילה הם לרוב נתחים שאנו צולים צלייה קצרה על הגריל, אולם כאשר אנו עוסקים בנתחים פחות סקסיים ישראלים רבים נוטים להשרות את הבשר בו הם משתמשים במרינדה כזאת או אחרת, בחלק מהמתכונים מורים להשרות את הבשר לשעתיים או שלוש, אנחנו ממליצים להשרות אותו לאורך לילה שלם תמיד, השרייה ארוכה מאפשרת לטעמים לחדור לבשר כהלכה. שימו לב כי אם מדובר במרינדה שכוללת שימוש בלימון או חומץ יש להיצמד להוראות המתכון המקורי.

מידת עשייה

ישנם מספר דרכים לברר מהי מידת העשייה של בשר, הדרך הבטוחה והמדעית ביותר לעשות זאת היא באמצעות מדחום, את המדחום יש להכניס לתוך הבשר כאשר עדיין על הגריל.

סטייק במידת עשייה רייר תקבלו כאשר המדחום יראה על טמפרטורה הנעה בין 47 ל-50 מעלות.

סטייק במידת עשייה מדיום רייר תקבלו כאשר המדחום יראה על טמפרטורה הנעה בין 55 ל-60 מעלות.

סטייק במידת עשייה מדיום תקבלו כאשר המדחום יראה על טמפרטורה הנעה בין 60 ל-65 מעלות.

סטייק במידת עשייה מדיום-וול תקבלו כאשר המדחום יראה על טמפרטורה הנעה בין 65 ל-70 מעלות.

סטייק במידת עשייה וול דאן תקבלו כאשר המדחום יראה על טמפרטורה העולה על 70 מעלות.

גריל פחם לעומת גריל גז

הבחירה בין גריל פחם לבין גריל גז היא למעשה בחירה בין נוחות לבין טעם, כמעט כל חובב בשר יטען שגריל הפחם מעניק לבשר טעם מעושן וטוב יותר ביחס לגריל הגז. גריל הגז לעומת זאת נוח יותר לתפעול מאפשר למי שאמון על המנגל לשלוט בצורה טובה יותר על הטמפרטורה של המנגל ופולט פחות עשן.

למידע נוסף אודות מנגלים – https://www.bbq.co.il

אנו ממליצים לכם למנות את החסרונות והיתרונות של כל מנגל בבואכם לרכוש מנגל חדש.

גריל גז שיחזיק מעמד לשנים

גריל ראשית

אוהבים לעשות "על האש"? מחפשים את הגריל המושלם שתוכלו לשלם עליו היום ולדעת שהוא ישמש אתכם גם בעוד עשרים שנה? אם כך, אתם לא לבד. הרבה אנשים הגיעו למסקנה שבמקום לקנות בכל פעם מחדש גריל, עדיף לבחור מוצר אחד איכותי לשנים רבות. לכן, בין אם אתם מחפשים את הגריל הנכון לכם לגינה, למרפסת או לחצר הביתית, כדאי שתדעו שהבחירה הטובה והמודרנית ביותר היא גריל גז. גריל גז מאפשר לכם להדליק אותו בלי שום קושי, בלי גפרורים ובלי שום בעיות הצתה. בנוסף לכך, אתם לא צריכים לזכור בכל פעם מחדש להזמין פחמים או לחשוש מכך שיש יותר מידי או פחות מידי רוח, אז למה אתם מחכים? זה ברור מדוע כל כך הרבה אנשים כבר קנו בעבר גרילים כאלה והגיע הזמן שגם אתם תתקדמו כי גריל גז הוא גריל המחר.

גריל טעים

איפה בגינה להעמיד את הגריל?

 

אנשים רבים שחושבים על קניית גריל גז רוצים לקנות את המכשיר הכי גדול ויפה שאפשר, אך הם חוששים מהשאלה של המיקום שלו. כלומר, אם הם יציבו אותו בפינה מסוימת בגינה, איך הוא יוכלו להעביר אותו אחר כך לפינה אחרת? החדשות הטובות הן שהיום כל הגרילים האלה מגיעים עם גלגלים ולכן תוכלו לשנות את דעתכם לגבי המיקום שלהם בכל רגע נתון. משמעות הדברים היא גם שאם תרצו בעונות מסוימות לאחסן בצורה עוד יותר רצינית וטובה את גריל הגז – תוכלו לעשות זאת בקלות. שימו לב לא רק לגלגלים ולעיצוב של הגריל שאתם רוכשים אלא גם לרשתות ובעיקר למבערים. האם בחרתם את הגריל הכי איכותי שקיים היום? והאם כל מי שכבר קנה אותו יצא מרוצה וממליץ על הרכישה הזאת בחום? לקנות גריל גז זה אומר ליהנות מהטוב ביותר שיש ולכן אין סיבה להתפשר על איכות שהיא פחות טובה. רוצה לרכוש גריל גז מדגם q3200? לחץ כאן.

 

כמה באמת צריך לשלם על גריל כזה?

 

מעטים האנשים שיכולים לחשוב על קניית גריל גז ולא לחשוב על המחיר, שכן כולנו יודעים שיש היום גרילים שעולים גם עשרות אלפי שקלים. לכן זה טבעי ששאלת המחיר תעניין גם אתכם וכדאי שתדעו שלא תמיד חובה לקנות את המכשיר הכי יקר. למעשה יש היום גם מכשירים פשוטים יותר שעולים הרבה פחות והם עדיין יכולים להחזיק מעמד לשנים. לכן מה שחשוב זה לא לקנות את הגריל הכי יקר שיש אלא להבטיח שאתם קונים מוצר איכותי. זו הסיבה שבגללה כדאי לבדוק מה שמה של החברה שייצרה את הגריל והאם הוא מגיע עם אחריות לשנים. כך תוכלו לדעת שבחרתם נכונה ואין ספק שכבר מהפעם הראשונה שתדליקו את הגריל שלכם תדעו שעשיתם עסקה טובה. לצלות בשר על גריל גז זה לא רק יותר נוח אלא גם הרבה יותר בריא, אז למה אתם מחכים?